Contacteer ons

We zijn hier om te helpen, als je vragen hebt. Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met ons consumententeam via e-mail. Vergeet niet dat een van de snelste manieren om het antwoord op je vraag te vinden kan zijn in onze FAQ’s.

Begrijp hoe uw gegevens worden gebruikt:

  • Als je een vraag hebt over jouw gegevens: HRA Pharma zal jou persoonsgegevens gebruiken voor de verwerking van je verzoeken/suggesties en/of het beantwoorden van uw verzoek.
  • Als je ons iets wilt vertellen over een bijwerking of probleem met ellaOne®: HRA Pharma zal je persoonlijke gegevens gebruiken om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en om je melding van de bijwerkingen te beantwoorden.
  • Als je een verzoek heeft met betrekking tot een product of medische informatie: HRA Pharma zal je persoonlijke informatie gebruiken om je vragen over medische informatie te beantwoorden.

In overeenstemming met de regels voor gegevensbescherming en GDPR heeft u het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wissen. Je hebt ook het recht op gegevensdraagbaarheid, om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken of er bezwaar tegen te maken.

Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens en over je rechten kunt u onze gedetailleerde Privacybeleid raadplegen.